Louis Vuitton

Louis Vuitton's benadering is aan te dringen op het doen van hun eigen merk, vasthouden aan het merk geest, om verschillende dingen te doen, om een ​​ware culturele dingen te bieden, dan is hoop Louis Vuitton heeft meer inzicht Louis Vuitton mensen om aandacht Louis Vuitton-producten te betalen, te verwelkomen in 2013 koopkracht, maar bewust of zorg voor de cultuur hoger is dan het product van de consument, kan een dag hebben de mogelijkheid om te kiezen, zal de eerste keer zijn Louis Vuitton.
Louis Vuitton jurk stijl is zeer gemakkelijk te onderscheiden, het gedurfde gebruik van kleur in de kleding van mensen bloed onhandelbare is kenmerkend voor Louis Vuitton, de meest indrukwekkende is het mooi en ontroerend bloemmotiefjes door hem, is populair mode geprezen als een klassieker. Louis Vuitton in de vorm van geen specifieke kleding en, maar zijn kleren, maar hij heeft "dragen" Oh! De geringste fout, is het mogelijk om een land meisje uit de dame geworden, de risicokenmerken van de prins geworden bedelaars.

Louis Vuitton Tassen

1920: het uiteenvallen van de feodale traditie, de wereld op weg een toeristische boom, LV klantenbestand waaronder veel elite aristocratie, zoals Chanel Lady, Koningin van India en de president van Frankrijk. Elke keer als ze reizen, kunnen stukken bagage zijn maar liefst dertig tot vijftig.
  
1924: GeorgesVuitton ontwerp Keepall multifunctionele tas, kussen-vormige strook grondlegger van de moderne bagage. | 1931: GeorgesVuitton zoon Gaston, goed ontworpen cabine bagage en servies doos, makkelijk om passagiers en design vliegen zijn vrij om het licht koffer te verlengen.
1932: LV emmer zak officiële debuut genaamd Noe (naam) komen uit de Bijbel. Er werd gemeld dat omdat ik wilde vijf flessen champagne krijgen om een ​​vriend, bittere geschikte kleding zak, zodat het ontwerp van de smalle breedte van de lederen tas vastgebonden aan een leren koord.
1936: bagage te ontwerpen voor gerenommeerde dirigenten LeopoldStokoski, en vernoemd naar zijn achternaam, als een mini "activiteiten kantoor.
1954: het eeuwfeest van de winkel door toeristen intensieve Li Champs Elysees, vlakbij de Arc de Triomphe te migreren naar de verkoop van geavanceerde producten, dat is de wereld-beroemde LV winkel.
1984: in Parijs en New York beursnotering. Ingevoerd voor de eerste keer door de agenten in Taiwan, heeft opgezet winkel in de beroemde wijk van Taipei Tun Hwa South Road knooppunt en liefde.
1985: een holding, en reisartikelen en lederwaren bedrijf, ga naar haar dochteronderneming LouisVuittonMalletter. Bovendien, meer samenwerking met de Spaanse lederwaren familie LOEWE ontwikkeling van al haar overzeese operaties.
1986: eerste Epi druk Paper Series, net vrijgegeven door de wereldwijde aandacht.

Louis Vuitton Online

Louis Vuitton waterdichte, vuurvaste legende, de ware omvang moeilijk na te streven, maar het maakt niet leder of andere gewone leer nodig, in plaats van een schilderij met de naam Canvas canvas materiaal, plus een laag van waterdichte PVC, doet het tas tijdloos, gemakkelijk te dragen. In aanvulling op "duurzaam", een honderd en vijftig jaar geschiedenis van Louis Vuitton, start gespecialiseerd in koninklijke en aristocratische markt, maar ook voor de reden van dit merk niet alleen overleefd.
In 1888, Louis Vuitton in een vierkant patroon in plaats van de originele meter, bruine strepen, en in combinatie met het geregistreerde handelsmerk, nagemaakte goederen is nog steeds overstroomd in de wereld, unieke erfgoed als het beroemde merk Louis Vuitton Group, George in 1896 Een Nieer rustig kantoor, ontwierp de beroemde merk van Louis Vuitton initialen logo. 11 januari 1897 in de registratie en de start van de Arbeid bemiddelingscommissie officieel in gebruik genomen. In deze verweven een vreemde mix van letters en vier-blad bloem diamanten bloemen rond op een bruine achtergrond. Vier blad patroon kan wolf praktijk van het Paleis van de Gouverneur. Het idee van de fancy patroon kan worden van de schilderijen van de Edo periode in Japan. De vier sterren, rond de concave lijken op de banier van de Han-dynastie van China. Of zonder poëtische, creatieve bloemmotief van George en Josephine Vuitton, keuken vloertegels.
Classic & fashion fusion
Het verleden praten over de trend van de Louis Vuitton Classic opzij, tenslotte in 2012, een verandering in stijl. In 1996, op de honderdste verjaardag van het Monogram serie te vieren, nodigen zeven modeontwerpers ontwerp limited edition-modellen in de verrekening waanzinnige collectie giek wereld, Louis Vuitton waarderen de trend grootheid. In 1998, Louis Vuitton, de eerste keer ooit op de Amerikaanse ontwerper MarcJacobs join, ontwerp Vernis series, en zelfs dan ontwikkelde vind nooit gehad kleding-serie, in aanvulling op de bagage, lederwaren en mode, de innovatieve ideeën van de eeuwenoude Louis Vuitton winkel zal ook de stap naar andere gebieden van de mode. Marc uit de Verenigde Staten, maar hij was diep gefascineerd door de geschiedenis van de kleding, de cultuur, de wortels en de geest van de klassieker. Ontwerp vaardigheden gerichte Marc, hij gelooft mode te kunnen slijten de meest praktische, gericht op details in het design, een unieke mix van persoonlijke visie, afgeleid van de superieure vrouwelijkheid stijl. Klassieke bagage, heldere en innovatieve tas, nobele geest van Louis Vuitton en de kwaliteit blijven ongewijzigd, maar in Marc slimme jurk voor Louis Vuitton op een nieuw gezicht, dichter bij het openbare leven.

louis vuitton tassen louis vuitton nederland 4.9 (from 6841 reviews) 149€ Suppliers: http://www.ctutu.com/blog/louisvuittontassen.php In Stock